2018. június 24., vasárnap

Forscan Ford Mazda autódiagnosztika hibakódolvasó - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Teljesen új és tesztelt Ford, Mazda autódiagnosztikai kábel MS-CAN / HS-CAN kapcsolóval.
Magyar nyelvű programmal az élőadat olvasáshoz, hibakódok törléséhez, tesztekhez, tanítás-programozáshoz.
-          Az elérhető összes vezérlőt képes olvasni a Ford és néhány Mazda gépkocsiból.
-          Rengeteg Fordon kipróbált
-          Élő adatok megjelenítése, hibakód olvasás/törlés, kulcstanítás, illesztés, programozás, DPF regenerálás, tesztek futtatása
-          Bővebb funkciók a forscan. org fórumokon elérhetők.
 
Olvasható modulok:
-          Motorvezérlő, ABS, légzsák, komfortelektronika (GEM), műszeregység... stb.
 
Támogatott járművek:
-1999- től gyártott Fordok (kivéve a nem Ford motorral szereltek pl VW 1. 9 PDTDI régi Galaxy-ban, azokhoz vag-com kábel kell)
-Mazda 121, 3, 6, MPV..
-Mazda 323 és 626-os kocsik támogatásával kapcsolatban vegyes infok terjednek, így arra nem ajánlom.
- Ezen kívül OBD2-es szabvány támogatása egyéb kocsiknál 2002 utáni benzines valamint 2005-től gyártott dízel kocsik. Ezekből csak motorvezérlőt olvas!  (2005 előtti Peugeot, Renault gépjárműveket nem olvassa). Kizárólag élő adat megjelenítés és hibakód olvasás-törlés.
 
A neten hirdetett és drágább Ford VCM kábelek semmire nem jók, silány minőségűek,  a dízel kocsik többségét nem is támogatják, teszteket nem is tudnak futtatni sok vezérlőt nem is olvasnak. Továbbá feltűntek az eredeti orosz fejlesztésű ELS27-es kábelek kínai klónjai amik sajnos szintén nem megbízhatóak, ellenben drágák! Végig teszteltem mindet. Ez a HS - MS CAN kapcsolós kábel több autón ki lett próbálva (Focus, Fiesta, Mondeo.... ). Tökéletesen olvassa az elérhető vezérlőket és lehet vele komfortelektronikát is programozni valamint teszteket futtatni és minden funkciót támogat amit a hozzá adott program is tud.
 
Egyszerű hibakód olvasás és élőadat lekérdezés. A modulok programozásának többsége biztonságos mivel előtte a gyári beállítások menthetők.
Rendkívül egyszerű telepítés, könnyű és kezelhető program. Win XP, 7, 8 és Win 10 támogatással.
A programok és a driver elérhető ingyenesen az interneten de elküldöm e-mailen egybe becsomagolva, hogy ne kelljen a netről összeszedegetni.   A Forscan extended license regisztrációjában is tudok segíteni leírással.
Támogatott programok:
Forscan (magyar) -ingyenes
Elmconfig (angol) -ingyenes
Focccus (angol) -ingyenes
 
 
Személyes átvétel munkaidőben Budapesten a 13. kerületben (Duna Plaza-tól nem messze) illetve esténként és hétvégén Dunakeszin lehetséges.
DPD utánvétes csomagküldés: 1400 Ft

Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2018-07-08 22:23 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése