2019. február 26., kedd

5 funkciós paracord túlélő karkötő -Barna színben KÉSZLETRŐL ! - Jelenlegi ára: 1 490 Ft


Hossza állítható:
22 cm
Szélessége:
28 mm
Tulajdonságai:
5 funkciós paracord túlélő karkötő
 
Tán a legférfiasabb kiegészítő, amit valaha kitaláltak! A divat régóta terjed a férfiak körében, egyre többen viselnek paracordból készült karkötőket, melyeknek már számtalan színváltozata létezik, ráadásul újabban akár extra kiegészítőkkel is ellátják őket.
Ezek a karkötők szinte elengedhetetlenek a túléléshez, ha kirándulni, hegyet mászni, akár építkezni szeretnénk ? Vegyük rögtön a zsinórt, amiből a karkötő készült: a paracord a a parachute cord (ejtőernyő zsinór) rövidítése, mely nagyon szigorú előírások szerint készül. Az ejtőernyő zsinór karkötő MIL-SPEC MIL-C-5040 Type III  szabványú paracord, belseje hét fonott zsinórt rejt, sértetlenül 550 font (kb. 250 kg) teherbírású. Rendkívül ellenálló, nem árt neki sem a víz, sem a tartós UV sugárzás, könnyű, és mégis nagyon erős. Tehát ha megszorulunk, és mindenképp kellene valami erős kötél, rögtön kéznél van 3-3, 2 méternyi belőle a csuklónkon, már használhatjuk is!
A csatban több kiegészítőt is elrejtettek: megtalálható benne például egy iránytű, mely lássuk be, feltétlenül hasznos a tájékozódáshoz. Van benne továbbá egy síp, mely hasznos, ha elszakadunk társainktól, és jelt szeretnénk adni magunkról, valamint megtalálható a csatban még egy komplex kis tűzgyújtó szerkezet is.   Ha ilyen karkötőt viselünk, nem leszünk akkora bajban még akkor sem, ha hűvösebbre fordul az idő!
Mindezek mellett a karkötő még jól is néz ki, roppant férfias megjelenést biztosít viselőjének!

Jelenlegi ára: 1 490 Ft
Az aukció vége: 2019-03-19 19:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése