2019. február 23., szombat

Mosogatópor mosogatógéphez DISH DROPS™ AUTOMATIC - Jelenlegi ára: 4 400 Ft

Ez a koncentrált DISH DROPS Mosogatópor automata mosogatógéphez aktív oxigént és kétféle enzimet tartalmaz, így áthatol a zsíros szennyeződéseken és a rászáradt ételmaradékon, makulátlanul tiszta edényeket hagyva maga után. Minden mosogatógép-típushoz megfelel, friss citrusillatot áraszt, és természetes forrásból származó tisztítóanyagokat, például cikóriát tartalmaz.
A DISH DROPS™ Mosogatópor automata mosogatógéphez áthatol a zsíron és a rászáradt ételmaradványokon, ragyogóan tisztává téve az edényeket.
Oxigén-alapú, tehát nem klóros fehérítőt tartalmaz.  
Rendkívül koncentrált, most kevesebb termék nagyobb tisztítóerővel rendelkezik.
Biztonsággal használható minden, mosogatógépben tisztítható pohárhoz, tányérhoz, edényhez, lábashoz és serpenyőhöz.
A DISH DROPS Mosogatópor automata mosogatógéphez rendkívül hatékonyan távolítja el a keményítőréteget és a kemény víz okozta filmréteget.
Az új, kisméretű doboz könnyebben tárolható és környezetbarátabb.
Csak mosogatógépben tisztítható edényekhez alkalmazza. Ezt a mosogatóport NEM javasoljuk tömör ezüst, ezüstözött vagy bevonat nélküli alumínium tárgyakhoz.
Enyhe szennyeződés esetén adagoljon 10g DISH DROPS™ Mosogatóport automata mosogatógéphez a mosogatógép tartályába (erősen szennyezett edényekhez 20g-ot), vagy helyezze a mosogatószert a mosogatógép aljába.
Rakja be az edényeket, és a szennyeződés mértékének függvényében állítsa be a vízhőfokot.
Figyelmeztetés:
Azokon a vidékeken, ahol kemény a víz, rendszeresen töltse fel a mosogatógép sótartályát, hogy a legjobb mosási teljesítményt érje el, és meghosszabbítsa a készülék élettartamát.


Jelenlegi ára: 4 400 Ft
Az aukció vége: 2019-03-16 18:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése