2019. augusztus 29., csütörtök

Xiaomi okosotthon smart home készlet 5 az 1-ben legjobb áron azonnal átvehető - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

A legolcsóbb , ugyanakkor nagyon profi , minőségi okosotthon rendszer a Xiaomi-tól a legjobb áron.  
A felhasználó igényeihez rugalmasan hozzáalakítható Xiaomi smarthome rendszer , melynek segítségével könnyedén és olcsón okosotthonná varázsolhatja lakását/házát , és egyúttal biztonsági riasztórendszerként is funkcionál telefonra küldött értesítésekkel.  
Részei:  
- Multifunkciós gateway (wifi-re csatlakozó központi egység /az okosothhon-rendszer lelke/ , hangszóróval , led világítással; riasztás , rádió , éjszakai fény , stb. ) 
- Okos konnektor (ki- , bekapcsolás; időzítés vezérlése okostelefonról; vezetéknélküli kapcsolóról is vezérelhető) 
- Vezetéknélküli kapcsoló (3 programozható funkció: 1 klikk , dupla klikk , nyomva tartás; Pl.: 1 klikk: lámpa ki és bekapcsolása; 2 klikk okoskonnektor ki és bekapcsolása; nyomva tartás: lámpa fényerejének/színének változtatása; hozzá való Yeelight okoségő további hirdetésemben; a nyomógomb csengőként is használható és a választott csengőhangot a Gateway adja ki; stb. ) 
- Mozgásérzékelő szenzor (mozgás érzékelésére riasztást tud küldeni okostelefonra , továbbá a Gatewayen beállítható , hogy hangos riasztó hangot adjon ki ekkor; mozgásra felkapcsolja a Gateway , vagy Yeelight lámpát; mozgásérzékelések időpontját naplózza; stb. ) 
- Ajtó- , ablaknyitás érzékelő (nyitásra riasztást tud küldeni okostelefonra , továbbá a Gatewayen beállítható , hogy hangos riasztó hangot adjon ki ekkor; nyitások , zárások időpontját naplózza; stb. ) 
A csomag része a magyar konnektorhoz használható adapter. A szett azonnal beüzemelhető , nincs szükség további eszközökre , elemekre , stb. Minden vezeték nélkül működik.  
1 db Smart gateway vagyis a központi egység (erre kapcsolódnak rá wifi-n vagy Zigbee protokollal a rendszerben lévő további okos eszközök és szenzorok , amelyeket lehet irányítani , automatizálni. Ezen termékek listáját a termékek hozzáadásánál láthatjuk. Jelen gateway kínai szerverre csatlakoztatható , mely alatt az összes eszközt látjuk és csatlakoztathatjuk). A központi egységben van egy hangszóró , és egy szabályozható fényerejű és színű LED világítás (hasonló a Yeelight-hoz) 
1db vezeték nélküli mozgásérzékelő szenzor , (kb 2 éves működés gombelemről). Bárhová felragasztható!  
1db vezeték nélküli nyomógomb Zigbee protokollal. Használható csengőnek , vagy kapcsolónak (pl. világítás bekapcsolására , kávéfőző ki-bekapcsolására , ébresztő funkció leállítására , stb. ) 
1 db ajtó- vagy ablaknyitás érzékelő , mágneses működési elvvel , szintén vezeték nélküli Zigbee protokollal.  
1 db konnektor

Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2019-09-19 15:08 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése