2019. december 30., hétfő

Új Daewoo DHU-360 szabályozható ultrahangos természetes párásító, 25W 3L (~8,5 óra) hidegpárásító - Jelenlegi ára: 9 490

Általános információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- minimum 1 év garancia (ennél hosszabb garanciaidőt a termék adatlapján külön jelzünk)
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti ide kattintva.
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
Bontatlan új termék, original gyári csomagolásban, 12 hónap garanciával és magyar nyelvű leírással.
- Víztartály térfogata: 3 L
- Maximális teljesítmény: 350 ml/ óra (+/-20%)
- Állítható páraszabályozó gomb
- Nagyon csendes működés: 38 dB
- Automatikus leállás figyelmeztetéssel, ha a víztartály kiürül, vagy eltávolításra kerül
- Működési idő teljes tartállyal: 8, 5 óra
- Tápellátás: 220-240 V ~ 50 Hz
- Teljesítmény: 25 W
- Javasolt szobaméret: 25 m2
Párásítás az egészséges otthoni levegőért!
A szakemberek szerint, az ember számára a legideálisabb páratartalom, 40 - 60% között van. Az igazán kellemes páratartalom, az 50%-os körüli, itt érezzük magunkat a legkomfortosabban 20-22 ° C fok hőmérséklet mellett.
A 40% alatt páratartalmat már száraznak érezzük. A panellakásokban, főleg a szabályozhatatlan távfűtés miatt, gyakran a páratartalom 20-30% értékre is csökkenhet.
A száraz levegő miatt sok kellemetlen tünet alakulhat ki. Ilyen például a krupp, az éjszakai köhögés, az éjszakai orrvérzés, vagy a száraz szájjal ébredés is. Ebből is látszik, hogy a száraz levegő nem éppen egészséges.
Az ultrahangos párásítók a modern technológiának köszönhetően hatékonyan és hosszútávon jelentenek megoldást a száraz levegő okozta kellemetlen tünetekre.
Egy minőségi ultrahangos párásítóval a finom porlasztásnak köszönhetően a hagyományos párásítók okozta vízcseppek, fehér foltok miatt sem kell aggódnod.
Az ultrahangos párásítókat már egyre többen szeretik, a hagyományos párásítókkal szemben. Nem is csoda, mert könnyű őket karbantartani és egy gombnyomással használhatók.
Hidegpárásítás - a tavaszi zápor illata
A levegő melegen is, hidegen is jelentős mennyiségű vízpára felvételére képes. A páratartalom mérésekor is ezért beszélünk relatív páratartalomról. A vízpára mennyiségét mindig ahhoz mérik, hogy az adott hőmérsékletű levegő mennyi vízpárát képes befogadni. Egy 50%-os relatív páratartalom sokkal párásabb levegőt jelent egy meleg szobában, mint egy hűvösben.
Hideg párásítás esetén tehát még a magas relatív páratartalom esetén sem fogod úgy érezni magad, mintha ledobtak volna egy trópusi dzsungel közepén. Hideg párásítás, mellette hűvösebb levegő adja a legelviselhetőbb, leginkább kellemes klímát a lakásban. Ez a nyári záporhoz hasonlító hőmérséklet és páratartalom.
A hidegpárásító készülékek nem forralják fel és nem párologtatják el a vizet. A készülék egy nyíláson beszívja a szoba levegőjét, majd egy nedvesítő betétben ütközteti azt a vízfelülettel. A levegő felvesz annyi vízpárát, amennyit tud, majd a kivezető nyíláson át távozik.
A legkorszerűbb párásító berendezés ma az ultrahangos hidegpárásító. Ez a készülék magas frekvenciájú, gyors rezgéssel valójában mikroszkopikus méretű apró cseppecskékre porlasztja szét a vizet, majd ezeket a cseppeket fújja ki a légtérbe. A légzéskönnyítés szempontjából ez a leghatékonyabb módszer. Az ultrahangos párásítók porlasztása olyan hatást kelt, mint amikor a sós vízből készült orrspray-t használod. A légutakba nem párás levegő kerül, hanem az orrodat, légútjaidat is nedvesen tartó, apró vízcseppek, melyek nem engedik kiszáradni az orr nyálkahártyáját. Az éjszakai nyugodt alvás, zavartalan légzés érdekében érdemes ilyen típusú készüléket vásárolni.
______________________________________________________________________________________________________________________
Garancia: 12 hónap
Elérhetőség: RAKTÁRON van, AZONNAL szállítható
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!

Jelenlegi ára: 9 490 Ft
Az aukció vége: 2020-01-19 19:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése