2020. március 30., hétfő

Power Kids márkájú,lánynak való:98/104-es méretű,belül szőrmésen bélelt,levehető kapucnis kabát - Jelenlegi ára: 4 387 F

Eladó egy unisex fazonú Power KIDS márkájú, 98/104-es méretezésű, sötétbarna színű, belül szőrmésen bélelt kapucnis őszi-téli kabát. A kabát rá pattentolható kapucnival rendelkezik, amely szintén szőrmésen bélelt és teljesen körbeöleli a gyermek arcát, a szájrésznél 2 patenttal is védi a gyermekünk arcát. A kabát kapucnival, de a nélkül is használható, mert magasított passzés kivitelű a nyakrésze. A kabát elöl 5 db óriás gombbal nyitható. Van rajta húzózár is, de az nem működik rendesen, mi is gombbal használtuk. Teljesen ráhajol a bal rész a jobbra, így nem fázik benne a gyerek, tulajdonképp mi jobban is szerettük a gombbal záródását, mivel nagyok és a gyermekem maga is be tudta gombolni, teljesen belesimul egy kis gyermek kezébe. A kabát ujjvégei 2-2 gombbal teljesen bezárhatók, így hidegebb időjárásban nem fújt be rajta a szél. A kabát elején 1-1 zseb található, azok is gombbal záródnak. Hátul a kabáton gumis összehúzás található, de ez nyúlik, így veszi fel a gyermek testének vonalát. Belül meleg szőrmés a kabát ill. az aljánál belül szteppelt rész is található. Nagyon meleg kabátka , alkalmas hűvös őszi napokra , de száraz téli időjárásban is. Viselhető kislány és kisfiú is.
Méretek: -a kabát hossza a passzés nyakrésszel együtt 46 cm
              -szélessége hónaljban 33 cm,
              -vállszélesség 30 cm
              -külső karhossz 33 cm
               -belső karhossz 24 cm
               -nyakrész passzé 4. 5 cm
A kabát belsejében a nyaktól lefelé a szőrme 33 cm hosszú, a fent maradó rész szteppelt bélelt. A kapucni magassága 258 cm, szélessége 20 cm. A húzózár természetesen cserélhető benne, de mi nem foglalkoztunk vele, mi a gombos részt részesítettük előnyben, így is teljes értékű a kabát.
Vannak még fotók a kabátról, kérésre szívesen küldök belőle.
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a lányka kabátot !  Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a szállítási költséget az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 4 387 Ft
Az aukció vége: 2020-04-20 00:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése