2020. április 24., péntek

Chipolino Fancy 4:1 bébikomp - Beige Dots - Jelenlegi ára: 25 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Színválaszték:
#ffcaa1
Márka:
Chipolino
Korcsoport:
6 hónapos kortól
Típus:
bébikomp
Chipolino Fancy 4: 1 bébikomp
A Fancy 4: 1 bébikomp járássegítőként, kompként, ugrálóhintaként valamint foglalkoztató asztalként egyaránt funkcionál, aminek köszönhetően szuper választás lesz a gyermek fél éves korától!
Chipolino Fancy 4: 1 bébikomp
A Chipolino Fancy bébikomp négy funkciója révén biztosan a szülők és a gyerkőc kedvence lesz. Oldalsó kapaszkodóinak segítségével járássegítőként funkcionál, majd bébikompként és ugrálóhintaként is használható. Valamint rengeteg fejlesztő játékaival foglalkoztató asztalként is funkcionál. A konzolon lévő játékok kivehetők.
Fejleszti a baba egyensúly- és koordinációs készségét, nagy- és finommotorikus képességét, valamint szem-kéz koordinációját.
A gyermek fél éves korától a 12 kg-os súlyhatár eléréséig használható, a sok funkciója révén akár egy éves koráig is leköti a gyermek figyelmét.
Minőségi műanyagból készült, élénk színeinek köszönhetően feldobja a lakást és a gyermek figyelmét is hosszabb ideig fenntartja.
A termék oldalán kapaszkodó van, aminek köszönhetően a komp mellett tipeghet a baba, segítve a járás mechanikájának rögzülését és az egyensúly érzékelését. A bébikomp funkciót használva a gyermek a lábaival lökheti magát előre és haladhat a padlón. Az ülés 360° fokban forgatható, így a baba elér minden játékot a tálcán.
Ülőrésze kényelmes és puha, ráadásul magassága is állítható 3 fokozatban, hogy a kicsinek mindig komfortos legyen. Tálcáján többféle színes, mozgatható játék található, ami készségfejlesztő és a gyermek megfelelő játékidejéről is gondoskodik.
Kerekein 6db fék található, hogy a biztonságot is megteremthessük a baba számára. 4 db kerékkel ellátott, első kerekei 360°-ban mozgathatóak, aminek köszönhetően a kicsi könnyen mozoghat vele a lakáson belül.
Zenélő panelja 2 féleképpen felhelyezhető.
Egyszerűen, akár egy mozdulattal összecsukható, így nem foglal nagy helyet, amikor nem használjátok. Könnyen tisztán tartható, elég egy vizes ruhával letörölni!
Megfelel az EN 1273 európai szabványnak és 100%-ban biztonságos anyagokból készült.
4 db AA/1, 5V elemmel (nem tartozék) működtethető.


Jelenlegi ára: 25 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-25 02:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése