2020. november 28., szombat

Nikon COOLPIX S3100 digitális fényképezőgép - Jelenlegi ára: 18 000 Ft


Nikon COOLPIX S3100 digitális fényképezőgép, fekete 
Jellemzők
Karcsú, 18 mm-es váz
NIKKOR széles szögű, 5x zoom objektív
14 megapixeles CCD-képérzékelő
HD (720p) videofelvétel
A COOLPIX S3100 olyan karcsú, hogy bármilyen zsebben elfér. Tökéletes választás annak, aki stílusosan szeretne fényképeket és nagy felbontású videókat készíteni.
A külön videofelvétel gombbal egyszerűen indíthatja a felvételt, a Nikon Intelligens portré rendszere pedig újra és újra tökéletes portrékat garantál. A gép könnyen alkalmazható szűrőeffektusai egyszerűvé teszik a képek tökéletesítését még a fényképezőgépben.
Stílusos karcsúság: a gép zsebméretű (18, 4 mm-es), több élénk színben is kapható, remekül hordozható, vibrálóan stílusos modell.
A NIKKOR széles szögű, 5x zoom objektív kivételesen valósághű, éles, nagy felbontású képet állít elő. (35 mm-es formátumban kifejezve: 26– 130 mm).
A 14 megapixeles CCD-képérzékelő elképesztően részletgazdag képeket készít, továbbá lehetővé teszi a kreatív vágást és a plakátméretben is éles nagyítások készítését.
7, 5 cm-es LCD-monitor tükröződésgátló bevonattal és fényerősség-beállítással: tiszta felvételkészítés és visszajátszás még erős napfényben is.
HD (720p) videofelvétel: a külön videofelvétel gombbal egyszerűen indíthatja a felvételt.
A négyféle elmosódásgátlás automatikusan, négy különböző módszerrel akadályozza meg, hogy elmosódjanak a képek. Az elektronikus VR (rázkódáscsökkentés) csökkenti a fényképezőgép rázkódásának hatását. A nagy (ISO 3200-ig terjedő) fényérzékenység hatására csökken annak a kockázata, hogy elmosódott lesz a kép gyorsan mozgó téma vagy gyenge fény esetén. A Mozgásérzékelés a fényképezőgép és a téma mozgásának hatását ellensúlyozza. A Legjobb kép kiválasztása (BSS)funkció automatikusan kiválasztja a legélesebbet legfeljebb 10 egymást követő kép közül.
Intelligens portré rendszer: a tökéletes portrék készítését segítő, fejlett automatikus funkciók. A Mosoly időzítő akkor készíti el a felvételt, amikor a portréalany mosolyog. A Pislogásmentesítés figyelmeztet, ha a felvétel elkészítésénél a portréalany szeme csukva van. A Bőr lágyítás finomítja az egyenetlen bőrtónusokat, így a portréalany arca simább lesz. A Beépített vörösszemhatás-korrekció a felvétel pillanatában kijavítja a vaku használata esetén előforduló vörösszem-hatást.
Az EXPEED C2 képfeldolgozó rendszer a következőket biztosítja: továbbfejlesztett videofelvétel, nagy érzékenység esetén is remek teljesítmény és kiemelkedő képminőség.
Az Automatikus program választó kiválasztja az optimális motívumprogramot a gyakori fotózási helyzetekben.
18 motívumprogram áll rendelkezésre, automatikusan optimális beállításokat kínálva a legnépszerűbb fényképezési stílusokhoz, effektusokhoz és helyzetekhez.
A Témakövető AF a kiválasztott témán tartja az élességet, még annak mozgását is követi.
A Retusálás menü használatával még a fényképezőgépben szerkesztheti és javíthatja képeit. A menü egy sor szűrőeffektust kínál, köztük a Színválasztás funkciót, amely automatikusan fekete-fehérré alakítja a képet, majd a kiválasztott területhez színt ad hozzá; valamint a Csillagfény-effektust, amely csillagfény-hatást varázsol a fényes tárgyakra.
Effektív pixelszám
14 megapixel
Képstabilizátor
Digitális stabilizátor
Valós pixelszám
14, 5 megapixel
Szenzor típusa
CCD
Kereső
nincs
Szenzor mérete
1/2, 3"
Sorozatfelvétel
van
Filmfelvétel
640 x 480, 30, 1280 x 720, 30
Tömörítetlen formátum
nincs
Kijelző
 
Zoom
5x
zoom (35mm)
26 - 130 mm
Digitális zoom
5x
Manuális fókusz
nincs
Autofókusz
7 ponton
Macro
3 cm
Rekesztartomány
f/3, 2– 6, 5
Zársebesség-tartomány
1/2000 - 4 másodperc
Fénymérés
szpot, multi-pattern
Rekesz-elõ választás
nincs
Zársebesség-előválasztás
nincs
Általános
 
LCD
2, 7"
Fénykép szabályozás
 
Memóriakártya-foglalat
SD, SDHC, SDXC
Kategória
kompakt
Expozíciókompenzáció
± 2EV 1/3EV lépésköz
Távkioldó
nincs
Állványmenet
van
Önkioldó
2 másodperc, 10 másodperc
Burkolat anyaga
műanyag
Akkumulátor mérete
egyedi
Tartozékok
akkumulátor, akkumulátortöltő, USB kábel, hordozószíj, szoftverek
Súly
118g
Megjegyzés
HD videofelvétel, elektronikus VR képstabilizátor, kb. 220 kép egy akkufeltöltéssel, PictBridge támogatás
Egyedi akkumulátor típusa
Li-ion (EN-EL19)


Jelenlegi ára: 18 000 Ft
Az aukció vége: 2020-11-28 18:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése