2021. január 31., vasárnap

Maxi-Cosi Tobi autósülés (Earth Brown) - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Nagyszerű kilátás az autóból!  
A Tobi gyerekülés magasított alaplapja jó kilátásat biztosít az 1-2 éves kisgyerekeke számára is. Emellett nagyon praktikusan és gyorsan kezelhető, ezért nem véletlen, hogy a Tobi a Maxi-Cosi márkájú gyerekülések egyik kiemelt tagja évek óta!
Szétnyitva maradó övek: a belső biztonsági öv kioldása után az övek két oldalt szétnyílva maradnak, így a gyermek ki-be ültetése nagyon egyszerű és gyors.  
Autóba bekötés:  autó 3-pontos biztonsági övével.
Színjelző rendszer:  a bekötés az autóba a színjelző rendszernek köszönhetően hibamentes lehet.
Egyedi övfeszítő rendszer: erős fékezés vagy baleset esetén extra biztonságos
A Tobi jellemzői:
Megerősített fej, - és csípővédelem.
Az ülés 5 fokozatba dönthető az ülés alján lévő kar segítségével.
5-pontos, innovatív, könnyen kezelhető biztonsági övrendszer.
Az övmagasság együtt állítható a beépített fejpárnával
nagyon gyors kezelhetőség
Biztonsági övrendszer: a megszokottnál kétszer gyorsabban rögzítheted gyereked az ülésbe, a forradalmian új biztonsági övrendszerrel: a csatok és pántok nincsenek többé útban a baba beültetésekor. Kényelem és biztonság egyszerre!
9kg-tól 18 kg-ig (kb. 4 éves korig) használható. Az autó 3 pontos biztonsági övével köthető be és övzáró csat rögzíti az autó biztonsági övét. Ezáltal a baba nem tudja magát kicsatolni út közben, ami saját biztonságát szolgálja.
Az ülés több fokozatban dönthető, akár menet közben is, így alvás közben kényelmes lesz a baba számára. Kitűnő csípő-, oldal- és fejvédelem funkciója óvja a gyereket az esetleges oldal irányú ütközés során.
A fejtámla magassága több fokozatban állítható, így együtt növekszik a gyerekkel. 5 pontos biztonsági övvel rendelkezik, központi övfeszítős, magassága a huzat levétele nélkül több fokozatban állítható.
Energia elnyelő zónáinak köszönhetően teljes biztonságban tudhatod benne a gyerekedet, még egy esetleges balesetnél is. A huzata könnyedén levehető és 30° -on mosható a folyamatos higiénia érdekében.
Használt termék vásárlásával nemcsak pénztárcáját, de környezetét is óvja!

Jelenlegi ára: 25 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-01 09:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése