2022. július 23., szombat

Goki Fa Babaház Két Szintes Terasszal és Erkélyel berendezve, fababákkal és ruhákkal Jó állapotú!! - Jelenlegi ára: 43

Eladó Kislányom Goki fa babaháza, kétszintes, terasszal és erélyel, bútorozva, fa babákkal és ruhákkal együtt. Nem játszottunk vele csak egy párszor, jó állapotban van. Bútorok jó állapotúak, kettő baba és ruhák szintén.  
Goki fa a német Goki fajáték márka egyaránt kedvelt mind a gyerekek, mind a gyerekekkel foglalkozó óvodák és egyéb intézmények körében, a Goki játékok kidolgozottsága, színvilága és minősége saját véleményünk szerint is kiemelkedik a gyerekjátékok és fajátékok között. GOKI fa babaház két szintjén, 6 szobát lehet berendezni. A német fajáték márka.  
Méret: 81x45x62
A Vatera futár árak időnként változnak, mivel sok a termékem az oldalon nem tudom minden esetben átírni. A kellemetlenség elkerülése miatt nem szeretném, hogy átutalódjon a pénz és utána rendezni keljen a különbözetet. Jelentkezem és megírom a pontos postaárat. Nagyon köszönöm.
Kislányom kinőtt cuccait teszem fel. Mindegyik jó állapotú, nagyon vigyáztunk rájuk. Aminek hibája van, jelzem. Mosva lettek eltéve, vasalást igényelnek. Ha bármi kérdésed van, írjál, többnyire este vagyok gép előtt, akkor tudok válaszolni. Személyes átvétel a XVIII. kerületben lehetséges, posta megoldható megbeszélés alapján. Köszönöm, hogy nálam vásároltál, várlak vissza.


Jelenlegi ára: 43 000 Ft
Az aukció vége: 2022-07-24 03:18 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése