2022. augusztus 25., csütörtök

Gyöngyházfényű pigment - Ultraviola - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

a gyöngyház csillogás épp csak egy kis pluszt ad hozzá a hagyományos színekhez, de pont ez a leheletnyi különlegesség teszi még rendkívülibbé alkotásodat
finom eleganciát közvetít
minden környezetben jól mutat, de gyöngyház csillogása napfényen a legszembetűnőbb
a színek jól kombinálhatók egymással, de izgalmas eredményt érhetsz el, ha matt felületekkel is variálod
A gyöngyház hatást sokféle területen használhatod. Különleges műgyanta ékszereket készíthetsz velük, vagy kikeverheted egyedi színű festékedet is.
A szépségiparban gyakran találkozhatsz a gyöngyház hatással, akár dekorkozmetikumokról, szappanokról vagy körömlakkokról legyen szó. Nem véletlen, hisz a selymes csillogása ragyogó külsőt biztosít viselőjének.
Ha szívesen barkácsolsz otthon, akár egy bútor vagy bicikli, esetleg autó felújításánál is érdemes a gyöngyház színekben gondolkodnod. Kicsit elrugaszkodva a megszokottól, igazán extra végeredményt érhetsz el. Gondold újra régi tárgyaidat és varázsold jobbá, mint új korában volt!
A gyöngyház hatású pigment port bármilyen típusú színtelen kötőanyagba keverheted. Például lakkba, műgyantába, ragasztóba stb.
A javasolt keverési arány 10% gyöngyház hatású pigment + 90% kötőanyag, de ízlésed szerint ezt megváltoztathatod. Az így elkészült keverék a kötőanyag leírásában meghatározott felületre lesz elegendő.

Jelenlegi ára: 2 200 Ft
Az aukció vége: 2022-08-26 02:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése