2022. november 27., vasárnap

Rugalmas támasz orvosi térd rugalmas térd ortézis futás fitness futball gonarthrosis ujjkompresszió - Jelenlegi ára: 2 5

Az állítható térdmerevítőt úgy tervezték, hogy támaszt, védelmet és kompressziót nyújtson fizikai igénybevétel során, valamint támogassa a térdízületet a felépülési időszakban. A térd ortézist az aktív, sportolókat űzőknek ajánljuk, mert csökkenti a fáradtságot, felgyorsítja a vérkeringést, így felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.  Tökéletes választás mindennapi használatra, mérsékelt erőfeszítések esetén vagy sporttevékenységekhez.
Ez a térdkompresszor hüvely védi és erősíti a térdízületet, inakat és szalagokat.
Jellemzők: Állítható pánt a tökéletes illeszkedés érdekében:  ügyeljen arra, hogy ott kapja meg a támogatást, ahol a leginkább szüksége van rá.  A térdortézis állítható pánttal (tépőzárral) rendelkezik, amely további támasztást biztosít a kívánt ponton. Teljes támaszték és mobilitás: a térdpárna támasztást és stabilitást biztosít a térdnek, anélkül, hogy olyan korlátozó lenne, mint a keményebb anyagokból készült térdvédők, lehetővé téve a térd teljes mozgékonyságát. Eltávolítja a nedvességet:  speciális anyagból készült térdhüvely rendkívül kényelmes, felszívja a nedvességet és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását. Fejlett tömörítési technológia: A térdhüvely által biztosított kompresszió elősegíti a térd megtámasztását és stabilizálását, valamint serkenti a vérkeringést és csökkenti a térdgyulladás okozta duzzanatot. Intenzív fizikai terhelés esetén megelőzhető a sérülések elkerülése!
Javaslatok:
A térd stabilitásának javítására
Fájdalmas térdsérülések
Megakadályozza a tünetek súlyosbodását, ha az ízület érintett
Duzzanat és érzékenység a térdben
Hozzájárul a műtét vagy trauma utáni felépüléshez
Edzés közbeni sérülések elkerülése érdekében
Mindkét lábhoz illeszkedikEgy méretSzín: szürke + fehérAnyaga: 30% gumi, 35% poliészter nylon, 35% nylon


Jelenlegi ára: 2 500 Ft
Az aukció vége: 2022-11-28 01:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése