2019. szeptember 29., vasárnap

Fisher Price-"Kacagj és fejlődj!"-interaktív bűbájos tanuló kutyus hugi -magyar nyelvű!! - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Fisher Price-"Kacagj és fejlődj! "-interaktív tündéri tanuló kutyus hugi -magyar nyelvű!!
Fisher Price tanuló kutyus hugi (magyar)
Eljött az ideje a vidám tanulásnak! A Fisher Price Tanuló kutyus hugi mindent tud, ami érdekli a gyerekeket: énekel, zenél, beszél . Tudja kedvenc játékaid és dalaid, lágy, bársonyos plüss anyagától nagyon szorongatni való. Hamar a legjobb barátoddá fog válni a Fisher Price kislány kutyus, s vele játszva tanulhatod meg a testrészeket, számokat és színeket is. Sosem volt még ilyen könnyű nevetve tanulni. Játsszatok, énekeljetek, nevetgéljetek közösen. Két interaktív módjával kiválaszthatod, hogy tanulni, vagy csak mókázni szeretnél-e vele. A Fisher Price Tanuló kutyus hugi mindenben társad, érintésedre reagál. A szívecskét , ha megnyomod világít.
3 db ceruzaelemmel működik, mely nem tartozék
Jó állapotú , minden része hibátlanul működik!
Kérlek vedd figyelembe, hogy a termékek használtak, így apró folt, kopás előfordulhat rajtuk.
A nagyobb hibákat próbálom jelezni. Ha esetleg valami elkerülte a
figyelmemet, akkor bátran szólj, s megbeszéljük!: ))Mivel magánszemélyként árulom, ezért garanciát nem vállalok és nem áll módomban  visszavásárolni . A képek kinagyíthatók, de ha valami nem egyértelmű, akkor a leütés előtt kérdezzél rá.
Kérem csak az üsse le a terméket aki 3 munkanapon belül átveszi vagy utalja a termék árát és a szállítási költséget, mert ellenkező esetben negatív értékelést adok és újra indítom az aukciót! Postázás az utalás megérkezését követően 3-5 munkanapon belül történik.
Nézd meg a többi termékemet is, mert folyamatosan töltök fel újabbakat!
Személyes átvételre csak a XX. kerületben lakcímen van lehetőség.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft
Az aukció vége: 2019-10-20 09:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése