2020. április 23., csütörtök

Lego Exlusive Seasonal 40338 Karácsonyfa Bontatlan, Új!!! - Jelenlegi ára: 9 880 Ft

Lego Exlusive Seasonal 40338 Christmas Tree (Karácsonyfa),  GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  GYűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.  
A NYOMTATOTT LEGO KATALÓGUSBAN NEM TALÁLHATÓ, EGYEDI MEGJELENÉSŰ KÉSZLET!!!
ÉRDEKESSÉGET KERESŐKNEK KIMONDOTTAN AJÁNLOM!
A kínálatomban talál még többféle alkalmi, ünnepi, úgynevezett "seasonal" készletet, kérem válogasson azok között is!
A doboz mérete 14x26x7 cm, amely magában rejt 392db legóelemet, amikből összerakhatjuk a 22cm magas feldíszített fenyőt.
 
A jópofa kis szett, a Karácsony legjellemzőbb jelképét jelenít meg. A dobozban találunk még a fa és díszein kivűl ajándékcsomagokat is, amiket elhelyezhetünk az építményünk köré, mindezt természetesen a  LEGO  cég vidám stílusában.
A készlet különlegessége még, hogy az összerakott fa alsó része az ajándékokkal együtt, a csúcsdísz forgatásával egyszerre mozog körbe-körbe.
Tisztelt Vásárló!
 A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.  
 
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat.  Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet,  kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekeset az Ön számára , üdvözlettel:
EXTRALEGO 

Jelenlegi ára: 9 880 Ft
Az aukció vége: 2020-04-24 04:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése