2020. október 27., kedd

alibi hat hónapra 23. DIVAT - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1767072
Alexander Brody, Márton László, Vámos Miklós, Nagy Gabriella, Torma Tamás,
alibi hat hónapra 23. DIVAT
Nem az a meglepő, hogy sokféle divatjelenség létezik, hanem az, hogy egy-egy divattüneményt szemügyre véve, az élet bámulatos gazdagsága, sokszínűsége tárul fel. Ez volt az Alibi szerkesztőinek legfontosabb tapasztalata az új Divat szám összeállításakor.
Vámos Miklós, Hegedűs D. Géza és Máté Gábor a fél évszázaddal ezelőtti farmerdivatot vizsgálva hol a Coca-Cola retro érzéséig, hol a színpadi hangosítás esztétikájáig jut el, hol abba a kérdésbe botlik bele, miért volt ciki a Trapper márka - pláne a trapézszabású. Máskor pedig az a kérdés: hogyan éljük túl, ha farmer helyett mackóruhában állunk a tévékamera elé? Csányi Vilmos az állatok közt megfigyelhető divatos nászruhákat mutatja be az etológus nézőpontjából, Bazánth Ivola pedig a művészi szintre emelt kirakatrendezés fortélyaiba avat be minket. Németh György az antik technika divatjelenségeiről, a római törhetetlen üvegről és a Héron-féle gőzgéppel mozgatott bábszínházról tart szemlét, Szabó Edit a bordivatokat tekinti át, Gelencsér József pedig a sokác női gyapjúkötények mintázatának módosulásait veti össze az államhatár változásaival.
A divatot lehet kedvelni vagy nem kedvelni, követni vagy ellenszegülni neki - egy biztos: kimaradni nem lehet belőle.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-10-27 17:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése