2020. október 28., szerda

Columbia Férfi rövid ujjúcsíkos ing, M! - Jelenlegi ára: 7 390 Ft


COLUMBIA Férfi rövid ujjú ING, ÚJ!!
Férfi ing, amely a Columbia Omni-Wick izzadságelvezető technológiájának segítségével biztosítja a száraz, komfortos viseletet a folyamatos, aktív, mozgás idején is.
Enyhén elasztikus, műszállal kevert pamut alapanyagból készített férfi ing, amely az Omni-Wick izzadságkezelő képesség révén az intenzív mozgás következében, vagy nagy meleg hatására keletkező izzadságot is gyorsan kivezeti és elpárologtatja, így biztosítva a gyors száradást. A speciális szellőző szabás és az elasztikus kivitel gondoskodik a további kényelemről és komfortos viseletről. Ezt az inget éppen úgy ajánljuk outdoor sport tevékenységekre, mint általános utcai viseletre, vagy utazásokra.
Összetétel:
70% pamut / 26% nylon / 4% elasztán
Méretek :    M
Az ing méretei:
M: vállszélesség: 49 cmHónaljban a szélesség: 58cm, Teljes hossz hátul mérve(az akasztótól): 75cm,  
Az omni-wick technológia pedig a nedvesség, izzadság elvezetésében, gyors elpárologtatásában segít.
Kérem olvassa el lejjebb a tájákoztatót.
Omni Wick
Omni-Wick  végső nedvesség-kezelési technológia a szabadban. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a fizikai aktivitás során, a megemelkedett testhőmérséklet okozta izzadást elvezesse a testtől, és azt gyorsan elpárologtassa. Normál esetben a testmozgással járó izzadás nedves, nyirkos, és kényelmetlen ruházatot  (nem beszélve a nem vonzó megjelenésről) eredményez. Az Omni-Wick ruházat a nedvességet gyorsan felszívja.  A nedvesség kiterjed az anyag egész felületén, ahol gyorsan elpárolog.  Izzadjon, anélkül, hogy minden vizes legyen, és kellemes hűs környezetben sportolhasson kedvére.
RÖGTÖN TUDOM KÜLDENI AZ ÁRU RAKTÁRON VAN!
Garantáltan új  és eredeti termék, amire visszavásárlási garanciát vállalok.
AAM1013-019

Jelenlegi ára: 7 390 Ft
Az aukció vége: 2020-10-28 10:44 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése