2021. február 22., hétfő

ABC Design Ikerbabakocsi - Jelenlegi ára: 119 000 Ft

Ez az iker babakocsi újszülött kortól óvodás korig elkíséri kis tulajdonosait.
Újszülött kortól 6 hónapos korig használható a fotón látható narancssárga ABC design autós babahordozókkal (adatperrel), a bézs-barna színű sportülések pedig 6 hónapos kortól használhatók, egyenként 15 kilós súlyig terhelhető az ülés, így óvodás korig bőven jó. Személyesen Budapest VI. kerületben vehető át.
Tulajdonságai:
Az ülőrész egy mozdulattal levehető és a felhelyezés 4 különböző módon lehetséges: egymás mögött a babakocsit tolóval szemben, egymás mögött menetirány felé fordítva, egyik menetirány felé, másik a babakocsit toló személy felé, illetve egymással szembe fordítva, hogy lássák egymást. A két ülés között kényelmes a távolság, így jól kilátnak a babák útközben és kényelmesen tudnak elnyújtózni.
A babakocsi rossz terepviszonyok között is használható,   első kerekei bolygósíthatók, a kocsi lapalakúra csukható össze, így tárolása praktikus, kis helyet igényel csupán. A huzat levehető, könnyen tisztítható kézi mosással. A narancssárga hordozós fotó alján található, vázra helyezett gyári tároló erős anyagú, könnyen tisztítható és jól kihasználható, külön pelenkatartó táska nélkül is megoldható a szükséges holmik szállítása.  
További adatok:
Mérete összecsukva - HxSzxM (cm): 85x60x57
Mérete - HxSzxM (cm): 121x60x95
Súlya az ülőrésszel együtt (kg): 17, 3
A váz anyaga: alumínium
Belső biztonsági öve: 5 pontos
Szállítási mérete - HxSzxM (cm): 80x54x45
Szállítási súlya (kg): 22, 7


Jelenlegi ára: 119 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-22 20:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése