2021. február 27., szombat

Orosz mechanikus Vostok Komandireskie air force commander parancsnoki karóra - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Orosz mechanikus Vostok Komandireskie air force commander parancsnoki karóra
Mechanikus Vostok szerkezet 2414A 17koves óra
- Vízálló 2atm
- Csavarható korona és hátlap
- A tok átmérője (korona nélkül): 38. 5 mm
- A tok vastagsága: 12 mm
-Tok anyaga: acél+krom
- Fekete bőr szíj
- szíj szélessége 18 mm
- naptár kijelző 3 óránál
- 36 óra járás tartalék
- Rozsdamentes acél hátlap
A mutató, az óraszámok felet dekorációs elemeket foszforfestékkel látják el, amely felhalmozza a fényt (superluminova), így bármilyen körülmények között, beleértve a sötétben is, láthatja az órát.   az óra új és hordátlan, gyári dokumentációval es gyári dobozzal van ellátva.
Ez egy igazi "szovjet termék" a szó legjobb értelmében.
Az embléma alján a hat óra fölött a "Komandirskie" védjegy és a "Vostok" óraüzem névtáblája szerepel. A pont alatt - a felirat: "Made in Russia".
A rozsdamentes acél hátlapján (hátlap) az Orosz Föderáció Állami Jelképe látható két csillaggal leválasztott dombornyomott felirat szerepel: "Russia" "Waterproof".
A szíj valódi bőrből készült.
hagyatékból maradt rám.
Néhány tudnivaló a márkáról: "A Vostok óragyárat eredetileg a II. világháború idején, 1942-ben alapították az akkori Szovjetúnióban, Chistopol városában. 2003-ban létrejött egy fúzió a litván Vilnius Kolit társaság és az orosz Chistopol Óra Gyár között. 2003-ban Litvániában megalapították a VOSTOK EUROPE gyárat ahol 6 órásmester szereli össze az összes új VOSTOK-EUROPE órát. Különlegessége a Vostok óráknak, hogy az összes "limitált" , maximum 3000 kerül ki a gyárból, de találkozhatunk 1000 illetve 500 darabos szériával is. Amint elérik a kitűzött darabszámot, gyártásuk leáll. "

Jelenlegi ára: 22 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-27 21:19 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése