2021. március 29., hétfő

Luxus ALPHASCIENCE ALPHA BRIGHT szérum+ ULTRA DEEP krém minták - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Luxus kategóriás ALPHASCIENCE minták.
Tartalma:
2 db. ALPHASCIENCE ULTRA DEEP krém (2x2ml. )
eltartható: felbontás után 6 hó
"Mély szerkezet átalakító kezelés, melynek indikációja a törékeny, gyenge bőr, rugalmasság vesztéssel és az azzal járó megereszkedéssel. Egyenetlen bőrszín, bőrpír vagy a látható kis véredények kezelésére. Saponaria pumila őssejtek és a csillagfürt fehérjék kompozíciójával az eredeti bőrszövet regenerálódásáért és visszaállításért. A genistein támogatásával hatékony kezelést nyújt a megereszkedett bőr számára. Az aescine csökkenti a bőrpír és a kis véredények láthatóságát. Gazdag és selymes textúrájú krém a száraz bőr revitalizálásáért. "
2 db. ALPHASCIENCE ALPHA BRIGHT szérum (2x1, 5ml. )
"Intenzív folt korrekciós koncentrátum.
A környezeti tényezők, vegyszerek, szennyezések és hormonális változások (terhesség, öregedés stb) által kialakuló barna foltok korrekcióját szolgáló szérum
Ugyanakkor a bőrgyulladás után, poszt és akne foltok esetén ez a hatékony molekuláris kombináció semlegesíti a pigment függő tényezőkért felelős szennyező anyagokat és szabad gyököket, és ellenőrzi a pigmentációs folyamat minden szakaszát a barna foltok, sőt a bőr arcszínének javítása érdekében.
Kombinálva az olajos és pattanásos bőrre:
Normalizálja a bőr faggyú termelését, simítja és finomítja a bőrt, fokozza a bőr ragyogását, redukálja a barna foltok, poszt és akne foltok mértékét. "
A 4db. mintának az ára ml-re  lebontva 6800. -Ft. lenne.

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-03-29 21:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése