2021. szeptember 27., hétfő

1* viselt alkalmi ruhaszett cipő, mellény, nadrág, ing 56-92-es - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó Mamas&Papas alkalmi ruhaszett nadrággal, inggel, cipővel, mellénnyel. Gondosan volt tárolva, vállfán, ruhazsákban. Egészen tüneményes az összeállítás, a kép nem feltétlenül adja vissza az élményt. Készítettem egy közei képet az anyag mintjáról. A minőségéről annyit, hogy Brendonban volt vételezve. : ) A cipő leginkább esztétikai élményt nyújt, használva nem volt Magas a lábfejénél, tehát minden kis tappancsra illhet. A méretezés szerint 0-3 hónap, de vékonyabb testalkatú, idősebb fiúcskának is jó lehet még.  
Amennyiben komoly érdeklődő van, kérem keressen meg a megadott elérhetőségek egyikén, és amennyiben sürgős, vagy nagyon szeretné elvinni, rögtön zárom a licitet és postázok. : )
MINDENNEK MENNIE KELL! : )Nézz szét nálam további ruhákért! Kérlek keress telefonon vagy e-mailben (! ) jelképes összegért, szívesen küldök más, a profilom alatt megtalálható ruhát, ruhacsomagot is. Keress bátran, biztos vagyok benne, hogy megtudunk egyezni, hogy te is jól járj és én is mihamarabb ki tudjam üríteni a szekrényt. : ) 


Jelenlegi ára: 3 000 Ft
Az aukció vége: 2021-09-28 03:13 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése