2021. december 21., kedd

Byron Sharp - Hogyan nőnek a márkák - Jelenlegi ára: 5 865 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
2818751
Byron Sharp
Hogyan nőnek a márkák
A marketingesek zöme stratégiai és taktikai döntéseiket - melyek nyomán komoly pénzeket költenek el - többek között az alábbi megállapításokra alapozzák:
oA márkák tartalmi megkülönböztetése nélkülözhetetlen; a fogyasztók egy meghatározott okból vásárolják őket
oA márkahűség mérőszámai az érzelmileg elkötelezett vásárlók arányát, azaz a márka erejét mutatjákoOlcsóbb a régi vásárlókat megtartani, mint újakat megnyerni
oÁrpromóciókkal tartósan bővíthető egy márka vásárlói köreoA tömegmarketing már nem versenyképes
Megjelenése után kultikussá, majd rövid időn belül klasszikussá váló könyvében Byron Sharp számos, fentiekhez hasonló marketinghiedelmet ad át a múltnak.
Az ausztráliai Ehrenberg-Bass Intézet igazgató-professzora az evidence-based marketing bevezetésével a piaci növekedés valósnak vélt mozgatórugóit vonja kétségbe: többek között a márkák tartalmi megkülönböztetésének fontosságát, a szegmentáció és a targetálás szerepét, a fogyasztók érzelmi alapú elköteleződését, illetve a reklám, az árpromóciók és a hűségprogramok működési mechanizmusát.
Az eredményes marketing irányelveinek meghatározásához a vásárlói magatartás statisztikai tényeit veszi alapul - elméleti megállapításai ezáltal gyakorlati tudnivalók is a piaci növekedés iránt elkötelezett marketingigazgatók és márkamenedzserek számára.
A Hogyan nőnek a márkák mérföldkő a marketing szakirodalmában: kezdő és haladó szakembereknek nélkülözhetetlen kézikönyv, műkedvelő laikusoknak érdekes és tanulságos olvasmány.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 5 865 Ft
Az aukció vége: 2021-12-22 08:22 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése